Slimmemeteruitlezen.nl is er zowel voor consumenten als bedrijven, instellingen en verenigingen.

Zakelijk

Voor zakelijke klanten zijn de wensen, behoeftes én de toepassingen van de slimme meter anders dan voor particulieren. Om hierin te voorzien hebben we een speciale service ontwikkeld.
De maximale aansluitcapaciteit voor kleinverbruikmeters is:
- voor elektriciteit 3 x 80A
- voor gas G25 (40 m3/h).

Voor klanten met een grotere capaciteit vragen we de meetdata op bij het meetbedrijf en lezen we deze in ons systeem zodat u één overzicht heeft van al uw data.

De beste oplossing voor u

Afhankelijk van uw wensen en behoefte stellen we het systeem in. Voor zakelijke klanten met meerdere aansluitingen, maar geen eigen energiemanagement- of gebouwbeheersysteem kunnen we een eigen groep aanmaken.

U kunt op een centraal niveau alle aansluitingen bekijken. Vervolgens zijn op lokaal niveau, afhankelijk van uw wensen, alle gegevens óf alleen de lokale gegevens zichtbaar. U kunt hiermee slim en eenvoudig het energieverbruik van alle aansluitingen in één systeem vergelijken.

Export naar uw eigen systemen

Heeft een eigen energiemanagement-, gebouwbeheer- of administratiesysteem? Geen probleem, wij kunnen de door ons opgehaalde data naar uw systeem exporteren via de volgende oplossingen:
- via FTP
- via Soap webservices
- via email
Uw gegevens worden door middel van een upload-bestand in uw systeem geïmporteerd.

Werkt u met specifieke oplossingen of is het uitwisselen van gegevens op een andere manier noodzakelijk? Vraag ons om advies, wij geven u een oplossing op maat.

Jaarabonnement

Bij slimmemeteruitlezen.nl voorzien wij u graag van kwalitatief goede en recente informatie op basis waarvan u het energieverbruik kunt aanpassen om te besparen op uw energierekening.

Om u van deze informatie te voorzien, sluit u een jaarabonnement bij ons af. De kosten zijn afhankelijk van het aantal aansluitingen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Sinds eind 2013 maken we voor onze 29 scholen gebruik van het energiemonitoringpakket van slimmemeteruitlezen.nl . Door het gebruik maken van deze dienst hebben we nu gedetailleerd inzicht in het energiegebruik van de scholen. We kunnen nu bijvoorbeeld per school zien hoeveel energie er in het weekend en ’s-nachts gebruikt wordt. Door hier de instellingen op aan te passen hebben we de afgelopen jaren ongeveer ..% op ons energiegebruik kunnen besparen. Dit geld kunnen we weer ten goede laten komen aan het onderwijs! De snelle en vakkundige hulp van het team van slimmemeteruitlezen.nl , niet alleen bij de installatie, maar ook tijdens het gebruik, heeft er voor gezorgd dat we optimaal van het systeem gebruik kunnen maken.

André van der Snoek
Adviseur Gebouw en Techniek
Stafbureau Stichting Spaarnesant, Haarlem

Bekijk via deze demoversie hoe eenvoudig en overzichtelijk onze applicatie is.


DIRECT AANMELDEN

Meld u direct aan en profiteer van de voordelen!
 
 

ZONNE-ENERGIE

Met slimmemeteruitlezen.nl ziet u in één overzicht de energie die u hiermee opwekt én teruglevert.