Slimmemeteruitlezen.nl is er zowel voor consumenten als bedrijven, instellingen en verenigingen.

Zakelijk

Maakt u zakelijk gebruik van een slimme meter? Dan zijn de wensen, behoeftes én de toepassingen van de slimme meter anders dan voor particulieren. Om hierin te voorzien hebben we een speciale service ontwikkeld.

De beste oplossing voor u

De maximale aansluitcapaciteit voor een slimme meter is:
- voor elektriciteit 3 x 80A
- voor gas G25 (40 m3/h).
Voor klanten met een grotere capaciteit vragen we de meetdata op en ondersteunen we in de data overdracht zodat u één overzicht heeft van al uw data. We hebben een datakoppeling met nagenoeg alle meetbedrijven.

Afhankelijk van uw wensen en behoefte stellen we het systeem in. Voor zakelijke klanten met meerdere aansluitingen, maar geen eigen energiemanagementsysteem (EMS) kunnen we een eigen groep aanmaken.

U kunt op een centraal niveau alle aansluitingen bekijken. Vervolgens zijn op lokaal niveau, afhankelijk van uw wensen, alle gegevens óf alleen de lokale gegevens zichtbaar. U kunt hiermee slim en eenvoudig het energieverbruik van alle aansluitingen in één systeem vergelijken.

Export naar uw eigen systemen

Heeft een eigen energiemanagement-, gebouwbeheer- of administratiesysteem? Geen probleem, wij kunnen de data naar uw systeem exporteren via bijvoorbeeld de volgende oplossingen:
- via FTP
- via Soap webservices
- via email
Uw gegevens worden door middel van een upload-bestand in uw systeem geïmporteerd.

Werkt u met specifieke oplossingen of is het uitwisselen van gegevens op een andere manier noodzakelijk? Vraag ons om advies. Wij zijn flexibel, denken met u mee en geven u een oplossing op maat.

Jaarabonnement

Wij zijn een onafhankelijke partij en hebben geen belangen bij een energieleverancier of andere organisaties. Bij slimmemeteruitlezen.nl voorzien wij u graag van kwalitatief goede en recente informatie op basis waarvan u het energieverbruik kunt aanpassen om te besparen op uw energierekening.

Om u van deze informatie te voorzien, sluit u een jaarabonnement bij ons af. De kosten zijn afhankelijk van het aantal aansluitingen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Sinds eind 2013 maken we voor onze 29 scholen gebruik van het energiemonitoringpakket van slimmemeteruitlezen.nl . Door het gebruik maken van deze dienst hebben we nu gedetailleerd inzicht in het energiegebruik van de scholen. We kunnen nu bijvoorbeeld per school zien hoeveel energie er in het weekend en ’s-nachts gebruikt wordt. Door hier de instellingen op aan te passen hebben we de afgelopen jaren ongeveer 11% op ons energiegebruik kunnen besparen. Dit geld kunnen we weer ten goede laten komen aan het onderwijs en aan investeringen in duurzaamheid! De snelle en vakkundige hulp van het team van slimmemeteruitlezen.nl, niet alleen bij de installatie, maar ook tijdens het gebruik, heeft er voor gezorgd dat we optimaal van het systeem gebruik kunnen maken.

André van der Snoek
Adviseur Gebouw en Techniek
Stafbureau Stichting Spaarnesant, Haarlem

Bekijk via deze demoversie hoe eenvoudig en overzichtelijk onze applicatie is.


DIRECT AANMELDEN

Meld u direct aan en profiteer van de voordelen!
 
 

ZONNE-ENERGIE

Met slimmemeteruitlezen.nl ziet u in één overzicht de energie die u hiermee opwekt én teruglevert.