Slimmemeteruitlezen.nl is er zowel voor consumenten als bedrijven, instellingen en verenigingen.

Particulier

Op Slimmemeteruitlezen.nl heeft u elke dag en op ieder moment zicht op uw energieverbruik. Hierdoor bent u zich meer bewust van uw verbruik en kunt u op basis hiervan uw energieverbruik naar wens bijstellen.

Ook voor uw zonnepanelen

Standaard leest een slimme meter uw gebruik van elektriciteit en gas uit. Wanneer u zonnepanelen heeft en ook de productiegegevens van de zonnepanelen invoert bepalen wij het eigen gebruik. Hierdoor heeft u in één overzicht al uw energiegegevens efficiënt bij elkaar. Slim en eenvoudig! Meer informatie over het uitlezen van zonnepanelen.

Optimale service

Meld u nu aan via onze website slimmemeteruitlezen.nl en wij regelen de rest. Wij nemen contact op met uw netbeheerder en zorgen ervoor dat het dagelijks uitlezen van uw slimme meter mogelijk is. Na aanmelding op onze website ontvangt u van ons een brief met een unieke code. Nadat u deze code heeft geactiveerd, starten wij direct met het uitlezen van uw slimme meter.

Jaarabonnement

Wij zijn een onafhankelijke partij en hebben geen belangen bij energieleveranciers of andere organisaties.
Bij slimmemeteruitlezen.nl geven wij u kwalitatieve informatie op basis waarvan u kunt besparen op uw energierekening. Om u van deze informatie te voorzien, vragen wij een kleine kostenvergoeding. Een jaarabonnement bij slimmemeteruitlezen.nl kost:
  • Uitlezen van elektriciteit en gas: € 20,- per jaar, incl. BTW.
  • Uitlezen van elektriciteit, gas en zonnepanelen: € 30,- per jaar, incl. BTW

Uw Netbeheerder mag de Slimme Meter zes keer per jaar op afstand uitlezen en zal u daarna van uw energiegebruik op de hoogte brengen. Als u bewuster met uw energiegebruik wilt omgaan en inzicht wilt hebben wanneer u hoeveel energie gebruikt zal deze informatie waarschijnlijk te laat komen. U weet vaak na zo’n lange tijd niet meer wat u op een bepaalde dag gedaan heeft. Slimmemeteruitlezen.nl mag op uw verzoek en met uw toestemming, de meter vaker uitlezen. Bijkomend voordeel van het laten uitlezen van uw gegevens door een onafhankelijke partij is dat u uw verbruiken niet kwijt bent als u wisselt van leverancier.

Bekijk via deze demoversie hoe eenvoudig
en overzichtelijk onze applicatie is.


DIRECT AANMELDEN

Meld u direct aan en profiteer van de voordelen!
 
 

ZONNE-ENERGIE

Met slimmemeteruitlezen.nl ziet u in één overzicht de energie die u hiermee opwekt én teruglevert.


Heeft u nog geen slimme meter? Geen probleem!

Wanneer u nog geen slimme meter heeft, maar wel graag van onze diensten gebruik wilt maken, dan regelen wij dat graag kosteloos voor u. U betaalt alleen de installatiekosten van een slimme meter door uw netbeheerder, deze bedragen € 60,- excl. BTW).

Meld u aan en wij regelen het voor u.