Slimmemeteruitlezen.nl is er zowel voor consumenten als bedrijven, instellingen en verenigingen.

Particulier

Aanmelden voor onze dienst is heel eenvouding. Klik op de button "Aanmelden" en vul uw gegevens in. U ontvangt van ons per post een bevestingsbrief. Door middel van deze brief controleren we de juistheid van uw aanmelding. In deze brief staat een unieke code waarmee u uw aanmelding via onze website bevestigd.

Met uw persoonlijke code logt u, op elk gewenst moment, in op slimmemeteruitlezen.nl. U ziet in één opslag het energieverbruik, in overzichtelijke grafieken gepresenteerd. De gegevens worden dagelijks bijgewerkt zodat actuele informatie altijd beschikbaar is. Met één klik gaat u van jaar- naar maand-, week- of dagwaardes. Door in te zoomen kunt u zelfs kwartierwaardes voor elektriciteit en uurwaardes voor gas bekijken.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Onafhankelijk, snel en eenvoudig inzicht in uw energieverbruik
  • Koppeling met zonnepanelen mogelijk
  • Beter beheersbaar energieverbruik
  • Slimme tips en adviezen over het verbruik
  • Controle van uw energierekening
  • Optimale service: wij regelen alles voor u
 

Uw Netbeheerder mag de Slimme Meter zes keer per jaar op afstand uitlezen en zal u daarna van uw energiegebruik op de hoogte brengen. Als u bewuster met uw energiegebruik wilt omgaan en inzicht wilt hebben wanneer u hoeveel energie gebruikt zal deze informatie waarschijnlijk te laat komen. U weet vaak na zo’n lange tijd niet meer wat u op een bepaalde dag gedaan heeft. Slimmemeteruitlezen.nl mag op uw verzoek en met uw toestemming, de meter vaker uitlezen. Bijkomend voordeel van het laten uitlezen van uw gegevens door een onafhankelijke partij is dat u uw verbruiken niet kwijt bent als u wisselt van leverancier.

Bekijk via deze demoversie hoe eenvoudig
en overzichtelijk onze applicatie is.


DIRECT AANMELDEN

Meld u direct aan en profiteer van de voordelen!
 
 

ZONNE-ENERGIE

Met slimmemeteruitlezen.nl ziet u in één overzicht de energie die u hiermee opwekt én teruglevert.


Heeft u nog geen slimme meter? Geen probleem!
Meld u aan en wij regelen het voor u.