Slimmemeteruitlezen.nl is er zowel voor consumenten als bedrijven, instellingen en verenigingen.

Slimme Meter Uitlezen

De slimme meter voor uw elektriciteit- en gasverbruik

Van 2012 tot en met 2020 vervangen energiebedrijven in ons land alle oude elektriciteitsmeters met de digitale slimme meter. Afgezien van het feit dat een slimme meter uitlezen op afstand gebeurt, bent u als gebruiker zelf in staat na te gaan wat het elektriciteits- en gasverbruik is. In de praktijk wordt de gasmeter ook aan de slimme meter gekoppeld zodat ook de gegevens hiervan in de slimme meter beschikbaar zijn. U bekijkt dan zelf de mogelijkheden waarop u kan besparen. Van uw energieleverancier ontvangt u iedere twee maanden een overzicht van de slimme meter. Slimmemeteruitlezen.nl, onafhankelijk adviesbureau in energiebeheer, brengt verlichting in de zaak. Wat dacht u van de optie om op ieder moment van de dag uw verbruik op te vragen. Op die manier bent u actueel geïnformeerd over uw verbruik zodat tijdig uw verbruik aan te pakken is en u besparingen kunt doen waar mogelijk. Uw verbruik heeft u nu dus in eigen hand, dankzij Slimmemeteruitlezen.nl.

Op afstand uw elektriciteits- en gasverbruik uitlezen

Zelf uw elektriciteits- en gasverbruik uitlezen. Slimme meter van Slimmemeteruitlezen.nl biedt u de mogelijkheid om dit te doen. Bespaar met de online toepassingen van Slimmemeteruitlezen.nl door uw slimme meter zelf uit te lezen met:

  • Jaarwaardes;
  • Maandwaardes;
  • Weekwaardes;
  • Dagwaardes.
In grotere lijnen is uw verbruik te verifiëren met de jaarwaardes. Wenst u het slimme meter uitlezen nauwkeuriger, dan heeft u de opties voor de maand-, week- en dagwaardes. Slimmemeteruitlezen.nl doet het slimme meter uitlezen nog nauwkeuriger, op kwartierbasis. Uw gasverbruik? Dat is nauwkeurig elk uur te volgen. Zelf slimme meter uitlezen, doet u op de website slimmemeteruitlezen.nl, met uw persoonlijke code die aan u verstrekt wordt door Slimmemeteruitlezen.nl. Deze code ontvangt u per brief, nadat u zich heeft aangemeld op de website met uw adres. Uw gegevens zijn uitermate veilig bij Enepa dat mede-opsteller is van de Gedragscode van Onafhankelijke Diensten Aanbieders, goedgekeurd door de Autoriteit Persoonsgegevens.

Slimme meter zelf uitlezen

Uw slimme meter zelf uitlezen door middel van de online toepassingen van Slimmemeteruitlezen.nl, draagt bij aan het besparen. U heeft continu een overzicht over uw verbruik zodat snel aanpassingen gedaan worden in uw verbruik om deze, waar mogelijk, te verminderen. U bespaart dus in uw uitgaven aan elektriciteit en gas, maar daarnaast is besparen milieuvriendelijker. Slimmemeteruitlezen.nl biedt u tevens nog de mogelijkheid, indien u zonnepanelen gebruikt, de opgewekte en terug geleverde elektriciteit hiervan te zien in het overzicht. De kosten voor de diensten van Slimmemeteruitlezen.nl bedragen €20 per jaar voor particulieren, €30 per jaar indien er zonnepanelen erbij zijn. Voor de zakelijke klanten hangen de kosten af van het aantal aansluitingen. Slimmemeteruitlezen.nl draagt bij aan het besparen en bewuster omgaan met uw energieverbruik!

Contactformulier

captcha
Neem bovenstaande code correct over.


Bekijk via onze demoversie hoe eenvoudig
en overzichtelijk onze applicatie is.