Slimmemeteruitlezen.nl is er zowel voor consumenten als bedrijven, instellingen en verenigingen.

Slimme meter aflezen

Aflezen slimme meter ten behoeve van een zuinig elektriciteits- en gasverbruik

Verouderde elektriciteit- en gasmeters worden sinds 2012 vervangen door de energiebedrijven met een slimme meter. Dit is een digitale meter ten behoeve van het registreren van uw elektriciteitsverbruik en vaak ook uw gasverbruik, waarbij de gasmeter meestal ook aan de meter gekoppeld wordt. De slimme meter aflezen vindt dan op afstand plaats waarbij u over het algemeen 2 keer per maand een overzicht ontvangt van uw verbruik. Niet erg effectief wanneer u naar opties zoekt om te besparen op uw verbruik en dus uw uitgaven. Slimmemeteruitlezen.nl levert diensten waarbij een slimme meter aflezen gemakkelijk en met regelmaat wordt gedaan. Voor een bedrag van €20 per jaar bent u in staat om zelfs per kwartier na te gaan wat uw elektriciteitverbruik is geweest. Voor uw gasverbruik geldt als kleinste interval dat het per uur te monitoren is.

Met een slimme meter bent u voordelig uit

De slimme meter is de vervanger van uw verouderde elektriciteit- en gasmeter. Indien u nog geen bezitter bent van deze nieuwe meter levert Slimmemeteruitlezen.nl deze ook. Uw registratie bij ons levert u vele voordelen op waaronder:

  • Besparen op uw verbruik;
  • Zuiniger omgaan met elektriciteit en gas;
  • Zelfstandig uw verbruik bekijken;
  • Het verbruik nagaan wanneer u dat wenst.
Samen met Slimmemeteruitlezen.nl bent u prima in staat te besparen op uw uitgaven voor wat betreft elektriciteit en gas. Het aflezen van uw verbruik doet u online op onze website. Na registratie op onze website ontvangt u een speciale code, per post, waarmee u kunt inloggen op onze website. Wij houden uw gegevens dagelijks up-to-date zodat u elke dag weer beschikt over de huidige stand van zaken. Wij maken het mogelijk een jaarlijks overzicht van uw elektriciteits- en gasverbruik op te maken. Bezuinig, bespaar en geniet van de vele voordelen van een abonnement op uw slimme meter aflezen bij Slimmemeteruitlezen.nl.

Contactformulier

captcha
Neem bovenstaande code correct over.


Bekijk via onze demoversie hoe eenvoudig
en overzichtelijk onze applicatie is.